En kvinna med rosa mössa och rosa jacka pratar med en man med svart jacka och grön tröja. Mannen har ett litet barn på axlarna, barnet har gula gummistövlar, blå jacka och byxor och en brun mössa. De går utomhus i ett bostadsområde.

Tillsammans skapar vi framtiden

09 sep. 2024

Vi förbereder oss nu för att möta framtidens krav på ett hållbart boende och den framtiden vill vi skapa tillsammans med våra hyresgäster. I dagarna får du som hyresgäst möjlighet att anmäla ditt intresse att delta i ett kreativt samtal.

Viktiga frågeställningar om framtiden

Alla medarbetare hos oss har bidragit med sina idéer kring viktiga områden för hur det ska vara att bo i GotlandsHems bostäder i framtiden. Även vår styrelse är involverad i detta arbete och nu får även du chansen att påverka. 

Här är de frågor vi ska prata om:

•    Vilka tjänster vill du kunna köpa av GotlandsHem?
•    Hur vill du att sopsorteringen i GotlandsHems bostadsområden ska se ut i framtiden?
•    Hur kan GotlandsHem engagera hyresgäster för att skapa trivsel i våra kvarter?

Intresseanmälan för många perspektiv 

Vi skickar ut en intresseanmälan via mejl och Mina sidor. Därefter kommer vi att göra ett urval av de anmälningar som kommer in för att få en så bred representation som möjligt till exempel när det gäller hyresgäster i olika åldrar och från olika områden. 

Dina idéer och tankar är viktiga

Om du ingår i urvalet kommer en separat inbjudan till det kreativa samtalet. Vi ses på GotlandsHems kontor i Visborg och träffen pågår i cirka tre timmar. Du kommer tillsammans med andra hyresgäster bidra med dina tankar och idéer i ett kreativt samtal som leds av medarbetare på GotlandsHem. Vi fångar upp dina idéer på ett strukturerat sätt för att sedan prioritera och genomföra det som kommer fram under träffen. 
Efteråt får du en detaljerad återkoppling som beskriver hur vi tar hand om idéerna.

Håll utkik!

Alla får en intresseanmälan via mejl. Vi blir så glada om du vill ta dig tid att fylla i enkäten. 

Om du inte har en mejladress, är du välkommen att ringa till Kundservice på 0498 – 20 39 00 om du vill anmäla ditt intresse.

Hoppas vi ses.