Åtta personer umgås kring ett bord, några sitter och några står. De har kaffekoppar, termos och fika. De sitter på en uteplats i en trädgård bland hus. I bakgrunden syns Visby Domkyrka.

Om oss

Sedan 1957 har GotlandsHem varit gotlänningarnas bostadsföretag. GotlandsHem är ett allmännyttigt bostadsföretag helägt av Region Gotland.

GotlandsHem äger och förvaltar 4 458 hyresbostäder och 143 kommersiella lokaler som är spridda över hela ön, från Fårösund i norr till Burgsvik i söder. Vi har ett varierat bostadsbestånd, från medeltida byggnader i Visby innerstad till modern bebyggelse. 

Ett stort ansvar

I genomsnitt bor det ungefär 1,5 personer i varje bostad, vilket innebär att ungefär var sjunde gotlänning har sitt hem hos GotlandsHem. Att vara hyresvärd för så många gotlänningar är något vi är stolta över. Vi känner ett stort ansvar för våra hyresgäster och hela det gotländska samhället. GotlandsHem vill bidra till ett tryggt och trivsamt samhälle, för gotlänningar och inflyttade i olika åldrar och grupper.

Leva upp till visionen

Den bästa av värdar. Det är visionen vi vill leva upp till i varje möte och varje moment i vår vardag. Vi lovar att alltid göra vårt bästa. Löftet betyder olika saker för olika delar av verksamheten men det betyder alltid att vi sätter hyresgästernas trygghet och behov i första rummet. Att vi lyfter blicken och hela tiden ser lösningar och möjligheter.

 

En kvinna och två barn. Ett barn i rosa jacka sitter i en lådcykel. Det andra barnet får hjälp av kvinnan att ta på sig en svart hjälm.

 

Hittade du vad du sökte efter?

Låt oss veta om du tyckte att denna information hjälpte dig. Din återkoppling är till stor hjälp för oss i vårt kontunerliga förbättringsarbete.