Man i blå keps
Vi söker säsongsanställda för yttre skötsel

På sommaren när det prunkar som mest i våra kvarter behöver vi på GotlandsHem lite extra avlastning och förstärkning. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och trivsamt utomhusarbete.

En hund sitter utanför några röda och bruna bostadshus i kvarter Riggen 1 i Visby. Det är grönt gräs i bakgrunden men också lite snö kvar i gräset.
Hunden Toke specialsöker i kvarter Riggen

Som vi tidigare berättat ska vi riva och bygga nytt i kvarteret Riggen 1 i Visby. I torsdags var specialsökhunden Toke med hundförare i kvarteret för att träna på att hitta konstgjorda doftspår av vägglöss.

Illustration med sol och blå himmel och texten Välkommen.
Kom på bolagsstämma!

22 april klockan 13.00 går GotlandsHems ordinarie bolagsstämma av stapeln. Här presenteras årsredovisning och hållbarhetsrapport för 2023. Är du nyfiken på vår verksamhet? Du kanske har frågor till vår styrelse eller vår vd? Då är du är varmt välkommen.

En man och en kvinna ler mot kameran i vårsolen.
Sortera rätt!

Tillsammans med avfallsavdelningen på Region Gotland genomför vi nu en kampanj som heter ”Gör det inte svårare än vad det är”. Det handlar om att vi ska sortera vårt matavfall bättre och framför allt inte slänga sådant som kan gå till matavfall bland restavfallet.

två personer ler mot kameran
GotlandsHem och kollektivavtalet

Söndag 17 mars var det kollektivavtalets dag. Vad innebär egentligen kollektivavtalet och hur påverkar det arbetet på GotlandsHem? Här möter du två fackligt förtroendevalda som berättar om sitt arbete och vikten av just kollektivavtal.

En man i blå mössa pekar mot en dosa i ett teknikutrymme. Han ler mot kameran.
Vi söker elektriker med AL-auktorisation

GotlandsHems fastighetstekniker är inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. Just nu söker vi en elektriker med AL-auktorisation.

Illustration I pastellfärger i GotlandsHems manér. Illustrationen föreställer fyra flerfamiljshus varav ett är omgivet av dammoln. En bil med GotlandsHems logga på parkerar utanför. Illustrationen illustrerar stambyte.
Omfattande renovering av kvarteret Castor i norra Visby

I år påbörjar vi ett omfattande arbete med att renovera fastigheterna i kvarteret Castor på Siriusgatan och Stjärngatan i norra Visby. När renoveringen är klar är målet är att fastigheterna ska klara sig utan något större underhåll under kommande femton år.

Parkeringsplats med tre parkeringar. Till vänster och höger i bild står bilar parkerade, de är fotade bakifrån. I mitten är det en tom parkeringsplats. Framför bilarna är det träd och grönska.
Hyran för parkeringar och garage är justerad

I april månads hyresavi för parkeringar och garage har den årliga indexjusteringen påförts. Justeringen är 2 procent och gäller från 1 januari 2024. Höjningen debiteras retroaktiv från januari till mars vilket du ser på din hyresavi.

Man ler mot kameran
Möt teamledare Tony

Vi har träffat Tony Klintström som är teamledare för gruppen inom teknisk förvaltning på GotlandsHem. Han är även systemägare för vårt styr- och reglersystem och säger själv att han är bra på: “...precis all teknik som finns i våra fastigheter”.

Servicevärd Yvonne håller i en värmefläkt i Fårösund. I bakgrunden syns ett gult lågt hus.
Vi söker Hyresgästsamordnare

GotlandsHem är alla gotlänningars hyresvärd. Vi vill erbjuda våra hyresgäster en trygg och trivsam vardag genom att finnas tillgängliga för dialog och erbjuda möjlighet till inflytande i frågor som påverkar det egna boendet. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet att utveckla GotlandsHem så att både hyresgäster och våra fastigheter mår bra.