Grillkväll i Vitkålen, GotlandsHem.

Välkommen till grillkvällar med underhållning i Vitkålen!

09 aug. 2024

Tillsammans med Studieförbundet Bilda, RF-SISU/Fritidsbanken och Rädda Barnen Gotland, anordnar GotlandsHem grillkvällar i Vitkålen under augusti. Kom och prova olika sportaktiviteter, lyssna på musik och se olika framträdanden. Det bjuds så klart på grillkorv. Alla hyresgäster hos GotlandsHem är välkomna!

När och var sker grillkvällarna?

Grillkvällarna sker i kvarteret Vitkålen som ligger i Bingebyområdet ungefär 10–15 minuters promenad från Visby centrum. Grillningen kommer att ske på gården vid Bogegatan 85–89. 

Onsdag 14 augusti klockan 17:00–19:30.

Onsdag 21 augusti klockan 17:00–19:30.

Onsdag 28 augusti klockan 17:00–19:30.

Här kan du se senaste uppdaterade programmet för alla Grillkvällar i Vitkålen (gotlandshem.se) 

Arrangörer

Studieförbundet Bilda

Studieförbundet Bilda bedriver folkbildningsarbete genom att erbjuda kurser, studiecirklar och kulturprogram. Det var Bilda som 2021 för första gången anordnade grillkvällarna i Vitkålen. Mål och syfte med aktiviteten handlar om att främja gemenskap och trygghet.

Gotlands län | Studieförbundet Bilda

RF-SISU

RF-SISU Gotland är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation. De arbetar för att utveckla och stödja idrotten på Gotland. Fritidsbanken lånar ut sport- och fritidsutrustning gratis till människor i alla åldrar. 

Uppdrag och organisation - Gotland (rfsisu.se)

Gotland, Visby - Fritidsbanken

Rädda Barnen på Gotland

Rädda Barnen på Gotland arbetar för att stärka barns rättigheter och välmående. De medverkar för att stötta och främja meningsfull fritid för barn och ungdomar.

Rädda Barnen på Gotland (raddabarnen.se)