En man med mörkblå mössa och mörkblå jacka, båda med GotlandsHems logga på. Han har hörlurar på huvudet och står framför en vit GotlandsHems bil. Han tittar in i kameran och ler.

Vi söker Fastighetstekniker VVS

15 nov. 2023

GotlandsHems fastighetstekniker är inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. De har förtroendet att knacka på hos våra hyresgäster och möta dem i deras hem. De arbetar där livet pågår och det är ett stort ansvar.

Som Fastighetstekniker VVS på GotlandsHem kommer du att tillhöra bostadsservice. Det är den avdelning som ansvarar för både inre och yttre skötsel och underhåll av våra fastigheter och bostadsområden. 

Du ingår i en avdelning bestående av fastighetstekniker med olika kompetenser som ansvarar för att planera, samordna och genomföra serviceuppdrag hos våra hyresgäster. Du kommer främst att arbeta med drift och förebyggande arbeten som tillsyn och skötsel men även felsökningar och reparationer samt service och underhåll. Du är även beställare och kontaktperson till våra externa entreprenörer.

Läs mer och ansök om jobbet här.