Hus i kvarteret Concordia i Slite. Byggställningar täcker fasaden som är under renovering. Det är en solig dag i september.
Vi rustar oss för stora renoveringar och investerar i evakueringsbostäder

GotlandsHem har högt ställda mål både när det gäller nyproduktion och renovering. Under en tioårsperiod ska vi renovera 3 000 bostäder och bygga 1 500 nya bostäder.

Hand som visar hur man låser och låser upp balkongdörr
Nytt system för digitala lås

Vi har skrivit avtal med Amido som levererar system för digitala lås. Upphandlingen är ett första steg för digitala lås i alla våra fastigheter.

En man sitter framför ett installationsskåp fullt med kablar. Han jobbar med något inne i skåpet.
Vi söker en elektriker

GotlandsHems fastighetstekniker är inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. Just nu söker vi en elektriker.

illustration över en innergård  med lekplats och en luftballong på den blåa himlen
Nu tar vi emot intresseanmälningar för nybyggda lägenheter i Hemse

Nu öppnar vi intresseanmälan för de nybyggda bostäderna på Silvergatan i Hemse. Här finns totalt 16 nya lägenheter från ettor till femmor, samtliga utom två ettor har balkong eller uteplats. När du tecknar kontrakt på en lägenhet i Hemse behåller du dina ködagar.

En gul lådcykel med texten "GotlandsHems poolare - Låna en elcykel eller elbil". Tvp personer med blåa jeans går förbi bredvid cykeln.
Cykelpoolerna tillfälligt pausad för uthyrning

Cykelpoolerna i Bläckfisken och på Signallottan kommer under en period framöver att vara pausade med anledning av byte av bokningssystem.

Byggarbetsplats - kvarteret Signallottan 2 i Visby byggs upp.
Debattartikel om hur byggkrisen påverkar bostadsmarknaden Pia Löfqvist Gustafsson

Idag skickar vi en debattartikel från vår ordförande Mats Ågren och vd Joakim Martell till lokalpressen. Här kan du ta del av den i sin helhet: På Gotland ser vi nu hur unga människor lämnar ön på grund av bristande framtidsutsikter och svårighet att få tillgång till en bostad. Byggkrisen är ett faktum i hela Sverige vilket är ett akut problem med potentiellt allvarliga effekter för Sveriges ekonomi.

Grillkväll i Vitkålen, GotlandsHem.
Välkommen till grillkvällar med underhållning i Vitkålen!

Tillsammans med Studieförbundet Bilda, RF-SISU/Fritidsbanken och Rädda Barnen Gotland, anordnar GotlandsHem grillkvällar i Vitkålen under augusti. Kom och prova olika sportaktiviteter, lyssna på musik och se olika framträdanden. Det bjuds så klart på grillkorv. Alla hyresgäster hos GotlandsHem är välkomna!

Kvinna med glasögon och blå keps framför ett träd.
Möt sommarbovärden Camilla

Allt verkar falla på plats för Camilla. Hon fick nyss en bostad via GotlandsHem, sökte och fick jobbet som sommarbovärd hos oss och till hösten börjar hon sin anställning som hyresgästsamordnare. Vi säger: Välkommen!

Mörkhårig kvinna i röd tröja sitter i en grå soffa och ler mot kameran. I bakgrunden hänger en tavla med blåa nyanser.
Vi söker projektledare nyproduktion

Vi söker nu en erfaren projektledare med gedigen vana av att arbeta i samverkansform. Tillsammans med vår framtida partner leder du våra nyproduktionsprojekt så att slutresultatet blir det bästa, både för kommande hyresgäster, för Gotlandshem och för entreprenören.

Ett rum med 50-60-talsmöbler. På väggarna hänger tavlor och på borden står vaser, keramik och blommor.
Välkommen Galleri Fröjel Art and design

Galleri Fröjel art and design har flyttat in i vår lokal på Donnersgatan 1D i Klintehamn – mitt i Retro-Mecca som ägarna Göran och Margitha Björnberg själva beskriver det. GotlandsHem säger hej och välkommen till en av våra hyresgäster i de kommersiella lokalerna.