En man i blå mössa pekar mot en dosa i ett teknikutrymme. Han ler mot kameran.

Vi söker elektriker med AL-auktorisation

GotlandsHems fastighetstekniker är inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. De har förtroendet att knacka på hos våra hyresgäster och möta dem i deras hem. De arbetar där livet pågår. Det är ett stort ansvar.

Lite om dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker med inriktning el tillhör du avdelningen bostadsservice. Avdelningen ansvarar för utförandet av såväl inre som yttre skötsel, samt underhåll av våra fastigheter och bostadsområden. 

Du ingår i en grupp som består av cirka 15 fastighetstekniker med olika kompetenser. Tillsammans ansvarar ni för att planera, samordna och genomföra serviceuppdrag hos våra hyresgäster. Du kommer arbeta med felsökningar, förebyggande åtgärder samt service och underhåll. I rollen ingår också att vara kontaktperson för beställare och leverantörer och medverka vid myndighetskontroller. Du blir med AL-auktorisationen ansvarig för regelefterlevnad, vilket bland annat innebär att du kommer följa upp och arbeta med GotlandsHems egenkontrollprogram.

Vi samarbetar mycket i projektform tillsammans med kollegor inom företagets övriga verksamhetsområden och processer. Du kommer att bli delaktig i många av dessa projekt, stora som små. Det kan till exempel handla om att planera och utföra olika belysningsarbeten såväl utomhus som inomhus. 

Beredskap ingår i tjänsten.

Tjänsten är placerad i Visby men arbetet sker över hela ön.

Lite om dig

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hos oss betyder det att du har ett gott bemötande och god fingertoppskänsla i kontakt med andra människor. Du är en trygg och självständig person som inte tummar på kvalitet, är professionell i utförandet av dina arbetsuppgifter och förstår ansvaret som kommer med uppdraget. 

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom yrket. Du ska vara utbildad elektriker med AL-auktorisation. Tidigare erfarenhet av att arbeta med egenkontrollprogram är meriterande men inget krav. 

Arbetet kräver god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift, datorvana och administrativ förmåga. Du behöver också ha B-körkort.
 
Tjänsten är heltid och tills vidare. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Back, chef för fastighetsreparatörer, telefon 0498 – 20 39 00. Välkommen med din ansökan märkt ”Elektriker AL”  till ansokan@gotlandshem.se. Rekrytering sker löpande.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika språkkunskaper, bakgrund och kön.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.
 
GotlandsHem – gotlänningarnas hyresvärd
GotlandsHem är ett allmännyttigt bostadsföretag ägt av Region Gotland. Sedan 1957 har vi byggt, förvaltat och hyrt ut bostäder. Vi har i uppdrag att förmedla ett tryggt och trivsamt boende för ett hållbart liv – ett uppdrag vi bär med stolthet. 

Hittade du vad du sökte efter?

Låt oss veta om du tyckte att denna information hjälpte dig. Din återkoppling är till stor hjälp för oss i vårt kontunerliga förbättringsarbete.