Två tonåringar, en tjej och en kille, sitter i en soffa i ett vardagsrum och kollar på en telefon.

I din bostad har du tillgång till ett öppet bredbandsnät. Genom beställningsportalen Zmarket kan du välja den tjänsteleverantör och det utbud inom internet, tv och telefoni som passar dig och dina behov bäst.

Öppet bredbandsnät

Det öppna bredbandsnät som GotlandsHems bostäder är uppkopplade mot klarar av hastigheter upp till 1 Gbit/s. Du har möjlighet att skräddarsy din egen portfölj av tjänster för internet, telefoni och tv genom beställningsportalen  Zmarket.

Internet

För att välja och beställa internettjänst med hastighet upp till 1 Gbit/s besöker du Zmarkets hemsida.

Alla GotlandsHems bostäder har möjlighet till en internethastighet på 1 Mbit/s kostnadsfritt, denna bredbandstjänst beställs via Zmarket. En hastighet på 1 Mbit/s brukar räcka för enklare webbtjänster som till exempel att besöka Försäkringskassan, bank och Skatteverket.

Telefoni

De flesta leverantörer erbjuder telefoni som en tilläggstjänst till bredbandet. Du tecknar tjänsten via de leverantörer som finns på Zmarket.

Tv

I varje bostad ingår en tv-box som stödjer ett grundutbud av tv från Telia. För att se på andra kanaler än de som ingår i grundutbudet vänder du dig till Zmarket. Byter du leverantör av tv-tjänst kommer din nya leverantör tillhandahålla en tv-box. Observera att tv-boxen från Telia måste finnas kvar i bostaden vid eventuell utflytt.

Hittade du vad du sökte efter?

Låt oss veta om du tyckte att denna information hjälpte dig. Din återkoppling är till stor hjälp för oss i vårt kontunerliga förbättringsarbete.

Grundutbud av tv

Alla våra lägenheter har samma grundutbud för digital-tv via Telia. I tv-grundutbudet ingår för närvarande kanalpaketet Telia Start. Detta utbud består idag av SVT1, SVT1 HD, SVT2, SVT2 HD, SVT24, Kunskapskanalen, Barnkanalen, TV4 och Axess TV. Du väljer själv om du vill köpa till eller komplettera ditt grundutbud med ytterligare kanaler. 

För att få tillgång till grundtv-utbudet måste du aktivera tjänsten hos Telia.  

Felanmälan: Telefonnummer 90 200

www.telia.se

Zmarket

På Zmarket beställer du tjänster inom tv, internet och telefoni som passar dig och dina behov bäst. Läs köpguiden om hur det går till när du beställer.

Felsök

Fungerar inte telefon, internet eller tv som det ska? Då ska du kontakta din tjänsteleverantör. Men innan dess kan du testa om felet åtgärdas av något av våra tips.

Installationsguide

Läs om hur du kopplar in tv och bredband i din lägenhet.